1 maart 2022

Velin workshop lig- en legrechten op donderdag 24 maart 2022

Op donderdag 24 maart 2022 om 10.00 uur organiseert Velin een workshop Lig- en legrechten, waarbij Prof. mr. Jacques Sluysmans (Partner Van der Feltz advocaten en hoogleraar Onteigeningsrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen) en Hugo Pauw (Legal Counsel bij Gasunie) de leden bij zullen praten over de actuele ontwikkelingen op dit aandachtsgebied. Daarbij moet je denken aan zaken als de inwerkingtreding van de Omgevingswet, gedoogplichten, gebruiksvergoedingen en de oprichting van het Platform Leg- en Ligrechten. Interessante thema’s waar alle leden mee te maken hebben.

Na dit programmaonderdeel bieden we de leden de mogelijkheid om gezamenlijk deel te nemen aan de digitale lunchlezing van het COB over het onderzoek Samen zonder schade, wat om 12.00 uur zal starten en tot 13.00 uur zal duren, waarna er vervolgens ruimte is om met elkaar van gedachten te wisselen over deze lezing en de workshop zal eindigen om ongeveer 14.00 uur. 

De workshop zal fysiek plaatsvinden in de omgeving van Utrecht. Binnenkort informeren we de leden over de precieze locatie. De leden hebben inmiddels een uitnodiging per mail ontvangen waarmee ze zich ook aan kunnen melden. Mocht je werken voor een Velin-lid en geen mail hebben ontvangen omdat we je mailadres niet in ons systeem hebben, stuur dan even een mail naar info@velin.nl zodat we je aanmelding kunnen verwerken.