10 mei 2023

Pipeliner opleidingen gaan in het najaar weer van start.

Al ruim 20 jaar biedt Pipeliner opleidingen voor werknemers in de kabel- en opleidingbranche aan. Wat destijds met één opleiding is uitgegroeid tot een waaier aan mogelijkehden vandaag. Hierbij ligt de focus niet louter en alleen bij kennisoverdracht maar is er ook aandacht voor het opdoen vn ervaringen, een netwerk opbouwen en de ontwikkeling op persoonlijk vlak. Er is zoveel dat je kan halen uit één van de op opleidingen. Dus waarom niet inschrijven voor een Pipeliner opleiding of masterclass? In samenwerking met Avans+ en Litecad worden er twee volwaardige opleidingsformules aangeboden, de Masteropleiding en de meer praktijkgerichte Beroepsopleiding. Daarnaast worden er ook zes afzonderlijke Masterclasses aangeboden, een nog flexibelere formule voor wie een opleiding op eigen tempo wil doorlopen. September lijkt nog ver weg, maar over enkele maanden is het alweer zover en gaat de nieuwe lichting van start.

Beroepsopleiding

Een aantal jaar geleden heeft Pipeliner, i.s.m. Litecad, de Beroepsopleiding Pipeliner als tweede volwaardige opleiding gelanceerd. In recordtijd is deze opleiding uitgegroeid tot een vaste waarde in de kabel- en leidingwereld. Naast het verwerven van kennis en inzicht in de (technische) aspecten over het hele vakgebied heeft deze opleiding ook als doel de persoonlijke vaardigheden van de deelnemers in de werkcontext - projectmatig werken, rapporteren en presenteren - te stimuleren. Zie hier voor meer informatie. 

Masteropleiding

Al jaren is de Master of Pipeline Technology (MPT) een vaste waarde en unieke opleiding in de kabel- en leidingwereld. Sinds 2003 heeft deze opleiding al ruim 300 alumni afgeleverd welke inmidels diverse (hoge) posities in de branche bekleden. Het doel van de opleiding is dan ook, naast kennis bijbrengen, ervaring uitwisselen en het eigen netwerk uitbreiden, de peroonlijke groei stimuleren en zo toekomstige managers, adviseurs en specialisten in dit vakgebied afleveren. Zie hier voor meer informatie.