VELIN

70334 Banner IIR Nationaal Buisleidingen Platform 2019 600x104px

Graag attenderen wij u op het Nationaal Buisleidingen Platform, georganiseerd door IIR. Dit jaar vindt dit congres plaats op 19 en 20 maart 2019 in het Postillion Hotel te Dordrecht. Velin heeft zich als partner verbonden aan dit event en Frans Driessen (directeur Velin) zal hier ook spreken. Velin leden kunnen voor een speciale prijs deelnemen. Als Velin-lid betaalt u € 499,- (excl. btw) voor een ticket in plaats van de reguliere prijs van € 1299,- (excl. btw). Bij het bestellen van de tickets kunt u kiezen voor de optie Tickets VELIN & Fetrapi leden.

Het programma is nog volop in ontwikkeling en wordt de komende tijd steeds verder ingevuld. Hieronder treft u alvast een aantal thema’s die in ieder geval aan bod komen:
- Actualiteiten anno 2019: de toekomst, risico’s en infrastructuur van buisleidingen
- Samenwerking in de keten: wie heeft welke rol en verantwoordelijkheid in de energietransitie? Hoe gaat de samenwerking nu?
- Technische ontwikkelingen: efficiënt en veilig blijven werken m.b.v. graafapps en intelligent pigging
- Interactieve sessies: ketenpartijen aan het woord, thematafels & discussiepanels

Daarnaast wordt dag twee afgesloten met een excursie naar de leidingentunnel onder het Hollandsch Diep: de langste en meest onbekende straat van Nederland. Velin-lid LSNed beheert deze ondergrondse buisleidingenstraat. Ga mee op excursie en ontdek hoe LSNed zorgt voor een veilig en duurzaam buisleidingnetwerk.

Kijk voor (updates van) het programma en het bestellen van uw tickets op: http://bit.ly/Buisleidingen-Velin